Stefanović: Dodatan broj policajaca i u Guči

GUČA, 02. novembar 2019. (MNA) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas u Guči da od policije očekuje još snažniju borbu protiv narkotrafikinga, što je jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova.

Stefanović, koji je obišao policijsku stanicu u ovom mestu i razgovarao sa načelnikom i policijskim službenicima o rezultatima i uslovima rada, istakao je da ta policijska stanica i ove godine beleži smanjenje broja počinjenih krivičnih dela.

„Smanjenje broja izvršenih krivičnih dela je rezultat posvećenog rada policije“, rekao je Stefanović i dodao da zapažene rezultate ostvaruju i pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica, što je posebno vidljivo u Lučanima, koji su bili zahvaćeni poplavama.

Istakavši da su policajci i vatrogasci uvek uz svoj narod, on se zahvalio zaposlenima u policijskoj stanici na efikasnom i požrtvovanom radu i najavio da će ta stanica u narednim mesecima dobiti novo terensko vozilo, kao i da je u planu nabavka novog sistema video nadzora.

Prema njegovim rečima, taj video nadzor pomoći će povezivanje škola sa policijskom stanicom što će omogućiti da policajci brižljivije i bolje brinu o bezbednosti dece u školama i njihovoj neposrednoj blizini.

Stefanović je najavio da će u narednom periodu rad ove stanice biti pojačan i sa dodatnim brojem policajaca, što će omogućiti još bolju patrolnu delatnost policije u ovom kraju.

„Od načelnika Policijske uprave Čačak i Policijske stanice Lučani očekujem da nastave sa aktivnostima koje će omogućiti još snažnije suzbijanje narkotrafikinga, što je jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova. U tim aktivnostima daćemo vam punu podršku u opremi, ljudstvu i svemu što je potrebno“, poručio je Stefanović.

Tokom posete, on je razgovarao i sa predsednikom opštine Milivojem Dolovićem i njegovim saradnicima o investicijama države u infrastrukturu, puteve i druge kapitalne investicije u ovoj opštini. Stefanović je razgovarao i sa građanima o tome šta država može da učini na daljem unapređenju kvaliteta njihovog života. (kraj) ml

Download

SLUG: DRUŠTVO-GUČA-STEFANOVIĆ

Geografska odrednica: Guča, Srbija
Datum: 02.11.2019.
Događaj: Poseta ministra unutrašnjih poslova PS Guča
Ličnosti: Nebojša Stefanović
Ton: deo bez tona / srpski
Trajanje: 3:46
Izvor: MUP
Ograničenja: TV & INTERNET: pristup svima
Format: HD (1920 x 1080) (16:9)OPIS VIDEO KLIPA:
GUČA, SRBIJA (02. NOVEMBAR 2019.) (MUP – pristup svima)
1. Razni kadrovi ulaza u Policijsku stanicu u Guči
2. Dolazak ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, rukovanje sa policijskim službenikom
3. Razni kadrovi Stefanovića tokom obilaska Policijske stanice, rukovanje sa zaposlenima
4. IZJAVA MINISTRA UNUTRAŠNJIH POSLOVA SRBIJE NEBOJŠE STEFANOVIĆA O POLICIJI I INVESTICIJAMA (NA SRPSKOM)
5. Razni kadrovi sa sastanka Stefanovića i pripadnika policije
6. Razni kadrovi sa sastanka Stefanovića i predsednika opštine Lučani Milivoja Dolovića
7. Razni kadrovi Stefanovića sa sastaka sa građanima