Todorović izabran za predsednik GrO SNS Čačak

ČAČAK, 29. novembar 2019. (MNA) – Aktuelni gradonačelnik Čačka Milun Todorović, izabran je večeras za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS).

Od 172 prisutna delega, svi su glasali za izbor Todorovića.

Todorović je izbornoj skupštini stranke u Čačku rekao da mu je izbor za predsednika čačanskih naprednjaka velika časi privilegija.

“Borićemo se za opšti interes u svakom smislu te reči, da svaki čovek ima pravo na dostojan život, posao, zdravstvenu zaštitu, vodovod i kanalizaciju, sport, trgove…” istakao je Todorović.

On je naglasio da u narednom periodu sledi borba za nova radna mesta, investitore, vrtiće, škole, bolnicu.

Dodaje da je ponosan na koalicione partnere, dodajući da mesta ima za sve one koji žele dobro Čačku

“Volim da kažem da ovim gradom rukovodi 100 ljudi. Za sve koji žele da unaprede Čačak ima mesta, taj tim preba da se dopunjuje. Niko se nije rodio u fotelji i niko nema pravo da se saživi sa istom”, naglasio je Todorović.

Političke protivnike nije želeo da kritikuje, ali je poručio da “nasilje neće proći”.

Todorović se u svom govoru zahvalio i predsedniku stranke Aleksandru Vučiću, hvaleći njegov rad i istrajnost u mnogim stvarima.

SNS u Čačku danas broji 9.181 člana.

Glišić prvo opleo po opoziciji

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić svoje obraćanje prisutnima započeo je kritikom na račun opoyicionih lidera Boška Obradovića i Dragana Đilasa.

“Kad vidim koliko vas večeras ima, pomislim, e šta bi Boško Obradović dao da može da skupi ovoliko ljudi. Odrekao bi se čak i svoje najdraže titule na dvoru Dragana Đilasa samo da može da skupi prva tri reda ovde (Dom kulture)”, izjavio je Glišić.

Prema njegovim rečima, izborom Miluna Todorovića za predsednika Gradskog odbora, SNS pravi odlučan korak i ide u smeru da na narednim izborima stekne još veće poverenje građana.

“Morate da pokažete jednu dodatnu energiju, volju, rad i trud zašto što za oko četiri meseca imamo veliki ispt i veliki test. Slušajući reči košarkaške legende Radmila Mišovića, čuo sam jednu stvar koja dodatno obavezuje, ne samo vas, već sve nas da ne dozvolimo da se Srbija vrati nazad”, naglasio je Glišić.

Naspram nas stoje ono koji su bili na vlasti, kaže Glišić i dodaje “da nešto znaju oni bi uradili kad su bili na vlasti”.

Glišić je poručio da će od naredne sedmice Čačku biti Beč u komšiluku, jer počinju letovi iz Lađevaca za prestonisu Austrije, a da će uoči Svetog Nikole Čačku biti u komšiluku i Beograd, pošto se otvara cela deonica autoputa od Preljine do Surčina.

Mišović: Čačak ubuduće da ide napred, a ne nazad

Proslavljeni košarkaš Radmilo Mišović izrazio je nadu da će Čačak ubuduće ići napred, a ne nazad, ali i da se više neće vraćati u period od pre pet i više godina.

Mišović se tokom obraćanja poklonio Vučiču čija se velika fotografija nalazila na bini pored govornice i tom prilikom istakao da se radi o odgovornom i radnom čoveku.

Ispričao je i kratku anegdotu u vezi sa Vučićem: “Moja ćerka mu pošalje poruku u 07:10, a on odgovori u 07:15 časova. Hoću da kažem da je toliko odgovoran i radan čovek”. (kraj) ml

Preuzmite tekst


  • File size: 268 KB Downloads: 37

Geografska odrednica: Čačak, Srbija
Datum: 29.11.2019.
Događaj: Izborna skupštuina Srpske napredne stranke u Čačku
Ličnosti: Milun Todorović
Izvor: MNA/Miloš Lukić

Geografska odrednica: Čačak, Srbija
Datum: 29.11.2019.
Događaj: Izborna skupštuina Srpske napredne stranke u Čačku
Ličnosti: 
Izvor: MNA/Miloš Lukić