Vučić: Milovanovića je postavio DOS, a ne mi

BEOGRAD, 21. novembar 2019. (MNA) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je večeras da su fabrike namenske industrije iz zapadne i centralne Srbije pod konstantnim napadima i da se protiv njih vodi orkestrirana kampanja, navodeći primer kompanije “Milan Blagojević-Namenska” iz Lučana.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je fabrika “Milan Blagojević-Namenska” iz Lučana pod stalnim napadima.

“Navešću vam jedan politički primer. Gospodina Radoša Milovanovića, direktora namenske industrije u Lučanima postavila je dosovska vlast, ne mi. I tada je bilo sve u redu, a danas kada ta fabrika radi neuporedivo bolje nego što je radila u vreme DOS-a (Demokratska opozicija Srbije)… Fabrika je u protekle tri godine uložila 4.000.000 evra u bezbednosne mere, mere zaštite unutar svog kompleksa, sistema”, naveo je Vučić.

Dodaje da je fabrika po prvi put pod žestokim udarima.

“A onda ćete da vidite i neverovatne slučajeve u našoj javnosti. Ako Milovanović pozove radnike da ga podrže i oni dođu onda je to strašan pritisak na sud, ali ako se ispred suda pojave pripadnici političkih stranaka koji su protiv njega onda je to bogougodno delo i onda to nije pritisak na sud, onda je to nešto potpuno normalno, a sve u smislu i cilju daljeg urušavanja i razaranja naše namenske industrije”, naglasio je Vučić. (kraj) ml

DUŽA VERZIJA DOSTUPNA KORISNICIMA AGENCIJE MNA

Geografska odrednica: Beograd, Srbija
Datum: 21.11.2019.
Događaj: Konferencija za medije predsednika Srbije
Ličnosti: Aleksandar Vučić
Izvor: MNA/Predsedništvo/Dimitrije Goll